Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Temmuz, 2018 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Patronlara Tuzak (SET IT UP)

5.5* Yeni bir Netflix filmi olan ' Patronlara Tuzak ' eglenceli çerez bir film. Konusu; Özel şirkette çalışan iki asistan Harper ve Charlie kendilerine vakit ayıramamaktadırlar.Tüm günlerini patronlarının ayak işlerini yaparak geçirirler.Hiç bir özel hayatları yoktur.Patronlarına yemek sipariş ederken tanışan Harper ve Charlie , kendilerine zaman ayırabilmek için  bekar olan patronlarını bir araya getirmeye karar verirler.Bunun için çok çabalayan Harper ve Charlie amaçlarına ulaştıklarını zannederken olaylar daha da karışır. Yorum:Kafa dağıtmak için güzel bir filmdi. Basit senaryo, basit işleyiş, eğlence orta güzellikte bir filmdi.

Eye Candy

KONUSU; Kardeşinin kaybolmasından sonra hackerlık yapmaya başlayan lindy  Gerçekten çok sürükleyici  bir polisiye,dedektiflik dizisi.Kimin katil olduğunu çok merak ettiğimden bir kaç bölüm atlayarak izledim.

Go Back Couple

Konusu; 8* Birbiriyle anlaşamayan eşlerin boşanmalarının ardından birbirlerine "keşke seninle tanışmamış olsaydım " demelerinin üzerine tekrardan geçmişe dönmeleriyle macera başlar. yaratacak Bu yolculukta birbirlerine karşı yaptıkları hataları keşfedecek ve kendilerini daha iyi tanıyacaklardır.Ölen annesini tekrar gören kız, bizi ağlatacak sahneler yaratacak olsa da bu sıcak diziyi izlemenizi tavsiye ederim. Çok tatlı ve sempatik bir dizi , izlediğim en güzel dizilerden de biri oldu . Hani bakariz ya eskiden bizden hoşlananlara ne yapmışlar,nerede çalışıyorlar.Belki de içimizden 'Keşke onu kabul etseydim ' deriz. İşte dizi de en hoşuma giden kısımlardan biri de buydu(çok yakışıklı).Kıza önceden çıkma teklif eden çocuk ileride 60 milyon won kazanan çok zengin biri olmuş.Onunla tekrar olmaya şans tanıyan bu macera da ne yapacağını çok merak etmiştim.Sonucunu görmek için diziyi izleyin ♥ Love💗